Inschrijven bij BIN Kaprijke / Lembeke / Bentille

Inwoners van Kaprijke & Lembeke kunnen zich gratis en vrijblijvend inschrijven voor het Buurt Informatie Netwerk. In geval van een incident zal ook u gesproken berichten ontvangen via uw gsm, een email met daarin een kopie van de boodschap, maar ook af en toe een preventie boodschap. Tevens kan u onze preventie boodschappen, informatie en alerts ook steeds volgen via onze Facebookpagina. Maar opgelet! Een ‘vind ik leuk‘ via onze Facebook pagina is geen geldige inschrijving. U bent dan géén lid van het BIN, en, zal aldus geen berichten ontvangen bij een incident. Enkel een inschrijving via deze webpagina geldt als een geldige inschrijving.

Het BIN in Kaprijke is een initiatief van enkele lokale inwoners van Kaprijke & Lembeke die zich belangeloos inzetten voor de veiligheid, met de steun van het gemeentebestuur en de lokale politie. De kosten voor de werking van het BIN worden gedragen door de lokale politie van zone Meetjesland Centrum, en door de vele initiatieven en evenementen die door de coördinatoren worden georganiseerd.

Schrijf je hier GRATIS en vrijblijvend in

0 + 6 = ?

U kan zich steeds op eenvoudig verzoek via info@binkaprijke.be opnieuw laten verwijderen uit de ledenlijst indien u dat wenst.